Wat is SEA-Fomit Solutions BV

Wat en waarom SEA ?

 

SEA staat voor Search Engine Advertising of gewoon in het Nederlands ZoekMachineAdverteren (ZMA). Het is een vorm van online adverteren waarbij bedrijven betalen om hun advertenties te laten zien wanneer mensen online naar specifieke dingen zoeken. SEA is een effectieve en meetbare manier voor bedrijven om hun online zichtbaarheid te vergroten.

Het stelt ons in staat om specifieke doelgroepen te targeten op basis van hun zoekgedrag, geografische locatie, apparaat en meer. Bovendien biedt het de mogelijkheid om prestatiegegevens bij te houden en te analyseren, dit zijn waardevolle inzichten voor het optimaliseren van campagnes en het maximaliseren van het rendement van je advertentie-investering (ROI).

Denk aan de advertenties bovenaan de zoekresultaten op Google. Alle ondernemers waarmee we gesproken hebben willen bovenaan staan in Google, wanneer potentiële klanten zoeken naar wat hun bedrijf aanbiedt qua diensten of producten. Dat is bij jou niet veel anders als je wil groeien met je bedrijf. 

Wij stellen per advertentie zoekwoorden in, waarvan we denken dat potentiële klanten zullen gebruiken om te zoeken via zoekmachines. We bieden een bepaald bedrag op de zoekwoorden en je betaalt pas wanneer een potentiële klant op je advertentie klikt. Dit noemen we de PPC, Pay Per Click of betalen per klik.