Wat is SEO-Fomit solutions BV

Wat is SEO ?

 

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is als het inrichten van je winkel zodat het gemakkelijker is voor mensen om het te vinden. Denk aan het plaatsen van borden buiten je winkel die precies beschrijven wat je verkoopt, zodat mensen die op zoek zijn naar jouw product gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben. 

Op het internet werkt SEO op een vergelijkbare manier. Het gaat erom je website zo in te richten dat zoekmachines, zoals Google, begrijpen waar het over gaat, zodat wanneer mensen iets zoeken dat gerelateerd is aan jouw business, ze jouw website gemakkelijk kunnen vinden. Dit omvat het gebruik van de juiste woorden op je website, het hebben van duidelijke en informatieve inhoud, en ervoor zorgen dat andere websites naar jou verwijzen, alsof ze zeggen: “Hier is een goede plek om te kijken!” 

Kort gezegd, SEO helpt je om online beter gevonden te worden door mensen die op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt, puur op de inhoud en indeling van je website.